Pexin matkassa

Muutokset vaikuttavat sivuston toimintaan

Pexin matkassa -sivustoon on tehty muutoksia, jotka vaikuttavat käyttäjien toimintaan. Suurimpana muutoksena kommentointia on rajoitettu niin, että vain rekisteröityneet käyttäjät voivat jättää kommenttinsa. Kun kommentointi oli vapaata oli roskakommenttien määrä suurta. Turhat kommentit olivat mainostusta suoraan ulkomailta, mutta ne eivät koskaan pääse julkaistavaksi.

Nyt oikealle valikkoon on tullut uusi kohta, Kirjaudu sisään -laatikko. Sitä klikkaamalla pääsee kirjautumislomakkeelle, josta löytyy myös linkki oman käyttäjätunnuksen rekisteröitymiseen. Olisin mielelläni pitänyt kommentoinnin vapaana, mutta roskakommenttien tarkastelukin vie jo aivan liikaa aikaa. Olet tervetullut tekemään sivustolle oman käyttäjätunnuksen ja osallistumaan kommentointiin.

– Pekka Niemistö

Vastaa