Pexin matkassa

Nurmon vanha kaivostunneli

Olen kulkenut teitä ja polkuja Seinäjoen alueella sen verran, että päätin julkaista ainakin yhden tälläisen oman pyörälenkin. Minulla oli tänään 6.8.2022 ajatus, että teen hieman pidemmän lenkin, mutta muutin suunnitelmia kuitenkin kesken kaiken. 😂 Hyvä näin, sillä siitä syntyi tämän päivän näköinen lenkura. Haluan nyt jakaa sen täällä myös teille GPX tiedostona ja kuvina. 😎

IMG_20220806_133553
Tunturi Tomahawk Hirvijärvellä 👍


Minun matkani lähtee Kasperin reunamilta kohti Tanelinrantaa ja siitä eteen päin kohti Keski-Nurmoa. Sieltä hiekkatietä pitkin saavutaan Hirvijärven reunalle ja noustaan ylös katselemaan upeita maisemia. 😍

IMG_20220806_133607


Tästä körötellen kohti Veneenlaskupaikkaa ja pientä evästaukoa kaffin kera. 🤩 GPX -tiedosto pitää sisällään muutamia harhaan ajoja, mutta jokainen voi katsoa ja soveltaa oman maun mukaan. 😂

IMG_20220806_134624-01
Tässä oli kelpo paikka evästellä hieman. 😋
IMG_20220806_140912
Upea Tunnelitie oli kyllä ajamisen arvoinen! 🥰


Tunnelitie oli upea tie. Ympäristö oli mahtavan näköistä ja täällä oli niin rauhallista. 😎 Tien varrelta löytyikin jonkin sortin historiallinen maamerkki, Nurmon vanha kaivostunneli. 😀 Kävin nappaamassa kuvan ja jatkoinkin matkaa rennosti fiilistellen eteen päin. 😍 Nimesinkin tämän lenkuran kaivostunnelin mukaan.

IMG_20220806_141534~2
Kaivostunneli 🤓


Tunnelitie päättyykin takaisin Keski-Nurmoon, josta saadaankin suljettua mukava ympyrälenkki. 👍 Lataa GPX -reittitiedosto tästä ja käy katsomassa itse nämä upeat maisemat! 😍 Tämä oli tälläinen hieman erilainen artikkeli. Kiitos, jos katselit tänne saakka.Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *