Pexin matkassa

Vain askeleet luonnossa

Lähdin 20.6.2022 vapaalla ajatuksella kulkemaan metsään. Ajatuksena oli, että otan kamerakalustoa hieman mukaan ja otan muutaman mahdollisen luontokuvan. En sinänsä halunnut suunnitella menoani liikaa, mutta tiesin suurin piirtein mitä olisi edessäni. Tämä antoi minulle mahdollisuuden lähteä kulkemaan kotikaupungin polkuja avoimin mielin. Tein reissusta hiljaisen videon, jossa kuvaan kulkemistani luonnossa. Nimikin kertoo jo jotain: Vain askeleet luonnossa!

2022tikkakuva
Käpytikka oli juuri ruokintatouhuissa 😍


Löysin useammankin käpytikan pesäkolon, joissa olikin tähän aikaan täysi touhu käynnissä. Näytti siltä, että kaikissa löytämissäni koloissa oli jonkinlainen ruokintasirkus käynnissä. 😁 Reissussa tuli kuljettua kävellen luonnon helmassa varmaankin sellaiset 12 km. Oli kaiken kaikkiaan todella upea reissu rauhallisella fiiliksellä keskelle kaunista luontoa. 🙂


En nyt lähde tämän enempää fiilistelemään tätä luontomatkaani vaan upotan tähän vielä tekemäni videon, sekä tarjoan näin teille pienen hetken, jossa voitte hypätä matkaani keskelle luontoa! 🥰 Toivottavasti nautitte tästä pienestä videopätkästä.


Kiitos, kun olit tämänkin hetken mukana! 😘 Toivottavasti törmätään vielä tämän kesän aikana ja saadaan tännekkin vielä monta upeaa reissua aikaiseksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *