Tunturi liidättää metsäpoluille

Ajat ovat todellakin muuttuneet ja sisäinen rällästäjä on päästetty hieman irtaantumaan. 😂 Tein tässä taannoin uuden hankinnan, jota ei toden totta ole tarvinnut katua hetkeäkään. Ostin elämäni ensimmäisen Fat bike polkupyörän, eli läskipyörän. 😆 Nyt minulla siis on Tunturi Tomahawk 26″ läskipyörä. Pyörässäni on kahdeksan vaihdetta, jotka liidättävät minut toistaan upeimmille metsäpoluille. 😍

Tunturi Tomahawk 26″


Jos vähän jotain pyörästä nyt kertoisin niin runkokoko on 43cm. Runkomateriaali on terästä, joka taas on hieman painavempaa. Tämä ei mielestäni ole ratkaiseva tekijä normaali toiminnassa. Tunturissa etuhaarukka, ohjaustanko, vanteet, ohjainkannatin ja istuinkannatin on alumiinia. Jarrujen virkaa toimittaa Shimano MT-200 hydrauliset levyjarrut. Takavaihtajana on Shimano RD-M360 Acera 8-v ja vaihdevipuina Shimano SL-M315 Altus. Kampisarja on Zephyr Fat 38T, sekä takaratas pakkana Shimano HG-31 11-34T. Tunturissa renkaina ovat Chaoyang Big Daddy 26×4.0, jotka kooltaan 26 100-559. Tällä pyörällä käyttäjänkokosuositus (alaraja) on 145cm ja ylärajasuositus on 200cm. Tässä ehkä oleellisimmat tiedot tästä pyörästä. 😄

Pyörän tuotetiedot tästä!

Kuvassa lisävarusteita pyörään.


Yllä olevassa uudessa kuvassa on pari lisävarustetta, jotka halusin ehdottomasti hankkia pyörääni. 👍 Pakkohankintahan oli juomapullo ja teline. Pyörässä oli jo luonnollisesti paikka perustelineelle, joten sen kiinnitys kävi vaivatta. XXL -myymälästä edullisesti yhteishintaan noin 8€. Prismasta löysin sitten tankoon kiinnitettävän pienen “laukun” ja taka / etu -lokasuojat. Asensin lokasuojan vain taakse. Hintaa lokasuojilla oli noin 14€ ja laukulla 5€. Edullisia pieniä lisäyksiä siis pyörään. 😁

Falcone ja Tunturi


Minusta ja vaimostani tuli kummastakin läskipyörien ensiomistajat. 👍 Kummatkin ovat tykänneet pyöristään ja meidän pyöräilyt ovat saaneet aivan uuden ulottuvuuden. Emme enään vaihtaisi näitä pyöriä pois! 😂

Kohti Paukanevan pitkospuita 👍

Tämä oli tälläinen pieni esillenosto. Tulevaisuudessa toivon, että voin jakaa tänne retkikuvia pyöräilystä. Haluan päästä tekemään pieniä ja suuria reissuja Tunturin selässä tulevaisuudessa. 😍 Kilometrejä on jo poljettu taakse reippaalla kädellä. Toivottavasti niitä on vielä paljon edessä! 🤩 Kiitos, jos jaksoit lukea tämänkin artikkelin! Jatketaan matkaa ja kenties nähdään luonnossa? 😏2 ajatuksia “Tunturi liidättää metsäpoluille”:sta

  1. FatBiker

    Vaimollasi siis tuo cittarin falcone? Mikähän siinä on rungon koko, kun faktaa ei tunnu löytyvän kyseisestä fillarista?

    1. pexinmatkassa Kirjoittaja

      Nyt on kyllä unohtunut kokonaan vastaamatta tähän, joten pahoittelut siitä. Kyllä, vaimolla on Citymarketin Falcone. Jos Tunturi ilmoitti minun pyörälle runkokoon 43cm ja sen saan runkoputkesta juuri. Falconella tuo olisi noin 42cm minun mittanauhallani. Eipä tahdo oikein mistään mitään löytyä tuosta pyörästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *