Pexin matkassa

Hyvää Uutta Vuotta 2021!


Vuosi 2020 on ollut upea kaikin puolin. Tähän on mahtunut mukavaa ja ikävää ja kaikesta on taas kasvettu hieman vahvemmaksi ihmiseksi. Saanen olla iloinen siitä, että koko vuosi on pysytty terveinä! 🙏🏼

Vuoteen on mahtunut myös ammattiin valmistuminen. 😀 Minusta tuli virallisesti 7. syyskuuta Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon suorittanut. Ammattinimike on nyt sitten Toimitilahuoltaja. 🙂

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto


Töitä olenkin nyt saanut tehdä valmistumiseni jälkeen. Tästä suuret kiitokset kaikille vaikuttaville tahoille. 😃 Kiitos!

Lyhyesti vielä loppuun haluan toivottaa Teille kaikille oikein rauhaisaa ja onnekasta Uuuta Vuotta 2021! 🤩 Ensi vuosi tuokoon tullessaan uusia retkireissuja, joista täytyy jo Youtuben puolellekin videota tehdä. Toivon myös, että vuosi 2021 on työn täyteinen. 🙂

Hyvää Uutta Vuotta 2021!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *