Pexin matkassa

Mulkkujärven kierros

Alavus pitää sisällään erikoisnimisen järven, Mulkkujärven. Alue on joissain määrin ainakin lintuharrastajien suosiossa. Vierailu sijoittuu marraskuulle 2019. Mulkkujärven kierros on kokonaisuudessaan reippaat kuusi kilometriä pitkä, järven kiertävä reitti. 🌲

Mulkkujärven lintutorni


Vierailin alueella vaimoni kanssa hieman väärään aikaan, jolloin lintuelämää ei ollut nimeksikään. Kevään ja kesän aikaan uskoisin, että tornista voi todistaa hienojakin tapahtumia järvellä. Reissumme ei kuitenkaan ollut millään tavalla huono. Nautimme luonnon rauhasta ja oli mukava tutustua meillä uuteen paikkaan. 😃

Alueella on hyvin huollettu laavu, jossa on helppo paistaa vaikka retkimakkarat. ⛺ Koko kierros kannattaa ehdottomasti kulkea läpi, sillä pääset kokemaan luonnon läheisyyden upealla tavalla. Ota mukaan avointa reippailumieltä ja ripaus seikkailua!

Mulkkujärven kartta


Päästän sinut nyt tutustumaan tekemääni videoon Mulkkujärven kierroksesta. Tervetuloa matkaan mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *