Pexin matkassa

Kyrkösjärven luontopolulla

Niin…

…aina ei tarvitse kauas kurkottaa, kun eteen voi avautua uusia elämyksiä lähempääkin. Vastarannan kauniit kalliot ja pieni tupruttava nuotionliekki, aikaa kulkea kauniissa maisemissa. Tekojärvi, ai ei muka oikea järvi? No, se on jokaisen oma mielipide. Täällä voit kuitenkin helposti lähestyä luontoa ja antaa sielusi levätä kaiken arjen kiireen keskellä. Jos et vielä ole sitä tehnyt niin katso edes alempana oleva videoni.😃 Reissun olen tehnyt viime vuoden puolella, mutta nyt viimeistään on aika julkaista se tänne! Parempi myöhään kun ei milloinkaan! 😂

Kyrkösjärvi – Seinäjoki

Nähtävää ja koettavaa

Kyrkösjärvi on jo sinänsä hienoa maisemaa ja aina kannattaa reppuun pakata mukaan vaikka onki. Alueelta löytyy näkötörni, joka sijaitsee Kyrkösvuoren päällä. Luontopolulle pääsee mukavasti lähtemään juurikin näiltä sijoilta. Hyvin hoidettuja laavuja kannattaa alueella hyödyntää, sillä mikäs muu kuin makkaran paisto kruunaa reissusi? Voit suunnata askeleesi vaikka kohti Järvilaavua!

Kattilavuori sijaitsee luonnonsuojelualueella. Täällä koskemattoman näköinen luonto hivelee kulkijan mieltä, sekä tarjoaa kokeneellekkin kulkijalle upeita muistoja. Kartalta kannattaa ehdottomasti poimia alueen laavujen sijainnit ja vierailla niissä jokaisessa. Tähän saakin mukavasti vaikka koko päivän kulumaan samalla luontoa kuvaillen. 😀

Luontopolkualueen karttaa


Talvella luonto tarjoaa myös alueen erilailla nähtäväksi. Luontoa voi lähestyä talviaikaan kävellen tai myös hiihtäen lumitilanteen salliessa. Kyrkösjärven luontopolku vie sinut hetkeksi pois kaikesta arjen tapahtumista, jos vain uskallat ottaa kaiken vastaan! Haluankin nyt tarjota sinulle nähtäväksi videon, jonka olen tehnyt omasta reissustani. Toivottavasti seuraava video inspiroi sinua edes vierailemaan kyseisellä alueella! 😎 Tämän enempää en tähän tarinoi vaan vien sinut retkelle mukaan seuraavalla videolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *